توسط: رضوان پور (پشتیبان) در: مهر ۲۰, ۱۳۹۷ در: وبلاگ نظر: ۰

گزارش کارگاه فناوری تولید زعفران با رویکرد ارگانیک (تابستان)

گزارش کارگاه فناوری تولید زعفران با رویکرد ارگانیک (تابستان) - تئوری

کارگاه فناوری تولید زعفران با رویکرد ارگانیک برگزار شد. کارگاه دو روزه فناوری تولید زعفران با رویکرد ارگانیک به صورت تئوری و عملی (بازدید از مزرعه) مورخ ۴ و ۵ مرداد ماه ۹۷ در محل پردیس دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

این کارگاه که توسط جمعیت ایرانی علوم زعفران با همکاری انجمن ارگانیک ایران، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی و انجمن علمی-دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه فردوسی مشهد با تدریس دکتر عبداله ملافیلایی، عضو هیات علمی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی و محقق پیشکسوت زعفران همراه بود.

گزارش کارگاه فناوری تولید زعفران با رویکرد ارگانیک (تابستان) - عملی

از نکات قابل توجه حضور متنوع مخاطبین کارگاه از جمله اساتید، دانشجویان، کشاورزان نمونه و فعالان بازار زعفران در این برنامه بود. همچنین در قسمت عملی کارگاه، روز جمعه مورخ ۵ مرداد ۹۷ بازدید از مزرعه ارگانیک زعفران در روستای ماریان توابع مشهد صورت گرفت.

لازم به ذکر است جمعیت ایرانی علوم زعفران در نظر دارد سلسله کارگاه هایی مطابق با فصل های مختلف کشت زعفران در طی سال با همکاری نهادهای مربوط و همچنین اعطای گواهی نامه سازمان فنی و حرفه ای به شرکت کنندگان برگزار نماید.

ارسال پاسخ:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *