توسط: رضوان پور (پشتیبان) در: مهر ۲۰, ۱۳۹۷ در: وبلاگ نظر: ۰

کارگاه فرآوری، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران با رویکرد ارگانیک

کارگاه فرآوری، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران با رویکرد ارگانیک

کارگاه فرآوری، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران با رویکرد ارگانیک برگزار می شود. این کارگاه ۶ ساعته توسط جمعیت ایرانی علوم زعفران با همکاری انجمن ارگانیک ایران، پژوهشکده علوم و صنایع غذایی استان خراسان رضوی، اتحادیه انجمن های علمی-دانشجویی زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی کشور و همچنین انجمن علمی-دانشجویی زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه فردوسی مشهد مورخ ۱۰ آبان ۱۳۹۷ برگزار می شود.

مدرس کارگاه، جناب آقای مهندس عباس همتی کاخکی، عضو هیات علمی بازنشسته پژوهشکده علوم صنایع غذایی و محقق پیشکسوت زعفران می باشد.

سرفصل های کارگاه شامل موارد زیر است:

  • مروری بر روش های تولید زعفران
  • ترکیبات شیمیایی زعفران
  • جداسازی کلاله و خشکانیدن زعفران
  • بسته بندی و نگهداری زعفران
  • تقلبات در زعفران و روش های شناسایی آن
  • استانداردهای ملی و بین‌المللی زعفران

لازم به ذکر است جمعیت ایرانی علوم زعفران در نظر دارد سلسله کارگاه هایی مطابق با فصل های مختلف کشت زعفران در طی سال با همکاری نهادهای مربوط و همچنین اعطای گواهی نامه معتبر به شرکت کنندگان برگزار نماید.

ثبت نام در کارگاه فرآوری، کنترل کیفیت و استانداردهای زعفران

ارسال پاسخ:

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *